محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 9
  • بازدید دیروز : 23
  • بازدید کل : 11790

معرفی کمیته فناوری نانو


معرفی کمیته فناوری نانو

کمیته فناوی نانو در راستای اجرای تفاهمنامه فیمابین سازمان دامپزشکی کشور و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و به منظور پیگیری و اجرای مفاد تفاهم نامه مذكور تشکیل گردیده است.

1 - اهداف کمیته:

این کمیته در حوزه‌های بهداشت دام، طیور، آبزیان، زنبورعسل، کرم ابریشم، حیوانات خانگی و سایر حوزه های قانونی مرتبط با وظایف سازمان، اهداف ذیل را دنبال می کند:

  • ارتقاء سطح دانش و دستيابي كارشناسان دامپزشكي به مهارت‌ها و توانمندي‌هاي فني مرتبط با نانو تكنولوژي.
  • توسعه زیرساخت های تشخیص، پایش، ردیابی و ایمنی نانوذرات در حوزه های فوق الذکر.
  • توسعه كاربرد و بهره‌گيري از نانوتكنولوژي در حوزه دامپزشكي و بهداشت عمومي.

2- تركيب اعضاي کمیته

2-1- معاون تشخیص درمان سازمان دامپزشکی(عضو اصلي و رئیس کمیته)

2-2-نماینده ستاد ویژه توسعه فناوری نانو(عضو اصلي و دبیر کمیته)

2-3- مدیر شبکه ایمنی نانو (عضو اصلي)

2-4- معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی(عضو اصلي)

2-5- مدیرکل دفتر مطالعات و ارزیابی مخاطرات غذا،دارو و فراورده های بیولوژیک (عضو اصلي)

2-6- مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومي و مواد غذايي(عضو اصلي)

2-7- مدیر کل دفتر دارو و مديريت درمان(عضو اصلي)

2-8- مديركل مركز ملي تشخيص و آزمايشگاههاي مرجع سازمان دامپزشکی (عضو اصلي)

2-9- دبير كميته استانداردسازي نانو(عضو اصلي)

2-10-نماینده کمیته نانو جهاد کشاورزی (عضو ناظر)

2-11-نماینده کمیته نانو وزارت بهداشت (عضو ناظر)

3- دبیرخانه کمیته

به منظور پیگیری وظایف کمیته و امور اجرایی- اداری مربوط به آن، دبیرخانه کمیته در محل سازمان دامپزشکی و زیر نظر رئيس كميته و با مديريت دبیر کمیته در حال فعالیت می باشد.

4- کارگروه‏های تخصصی

کمیته در راستای تحقق اهداف خود در زمینه های مربوط، درصورت نياز و حسب مورد، نسبت به تشكيل كارگروه‌هاي تخصصي اقدام خواهد نمود.

5-شرح وظایف کمیته

5-1-پیگیری و اجرای مفاد تفاهم نامه فیمابین سازمان دامپزشکی کشور و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو .

5-2-تدوین دستورالعمل‌ها، استانداردها و شيوه نامه هاي اجرایی لازم براي بررسی و اعطای مجوز توليد، واردات، توزيع و كاربرد محصولات مبتني برفناوري نانو تحت پوشش سازمان دامپزشکی و نيز نظارت و ارزیابی آن ها.

5-3-بررسی و اعلام نظر در مورد فرآورده‏هایی که به کمیته ارجاع داده می‏شوند.

5-4-برنامه ريزي جهت نظارت و ارزيابي درحوزه هاي تحت پوشش.

5-5-حمايت از طرح هاي كاربردي در حوزه ‌هاي تحت پوشش.

5-6-حمایت از فرآیند تجاری سازی محصولات نانویی در حوزه ‌هاي تحت پوشش.

5-7-كمك به توسعه صنايع مبتني بر فناوري نانو در حوزه ‌هاي تحت پوشش.

5-8-حمایت از آزمایشگاه‌های موجود جهت ارتقاء به آزمايشگاه‌هاي مرجع بمنظور ارزیابی های کیفی، بهداشتی و ایمنی محصولات نانویی مرتبط.

5-9-بررسی، تدوين، تصویب و نظارت بر اجرای برنامههای آموزشی ترویجی و برنامه های دانش افزایی در حوزههای تحت پوشش.

5-10-ترویج تخصصی و تعامل با صنایع تولیدی و خدماتی برپايه يافته هاي علمي-اجرايي در حوزه‌های تحت پوشش.

5-11-تقويت ارتباطات و تعامل بين مراكز علمي-تخصصی با واحدهاي تولیدی و خدماتی در حوزه‌های تحت پوشش.

  انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۹               تعداد بازدید : 36

کتاب گیاه شناسی یک با فرمت پاورپوینت ppt

عنوان فایل :کتاب گیاه شناسی یک با فرمت پاورپوینت نوع فایل: پاورپوینت تعدادصفحات : 250 ص   برای دانلود روی لینک زیر کلیک نمایید دانلود کتاب گیاه شناسی ۱ با فرمت پاورپوینت ppt شرح مختصر: امروزه سلول به عنوان واحد ساختمانی همه موجودات زنده معرفی می‌شود و درباره هر یك از ...

جزوه کامل ماشینهای کشاورزی

جزوه کامل ماشینهای کشاورزی

جزوه حاضر به صورت کامل و جامع تمامی مباحث مربوط به تمامی ماشینهای کشاورزی اعم از ماشینهای کاشت ماشینهای داشت و ماشینهای برداشت را مورد بررسی قرار داده و اطلاعات بسیار خوبی در اختیار خواننده قرار میدهد این جزوه در قالب pdf و در3 پارت مختلف است که انواع ماشینها را جدا ... ...

دانلود جزوه مرور سریع فارماکولوژی

جزوه  مرور سریع  فارماکولوژی  ...

دانلود جزوه شیمی مواد غذایی 2 دانشگاه شهید بهشتی

دانلود جزوه شیمی مواد غذایی 2 دانشگاه شهید بهشتی

جزوه شیمی مواد غذایی 2 آماده برای دانلود است. دانشگاه: شهید بهشتی تهران استاد: دکتر مرتضویان فرمت: PDF پی دی اف - قابل اجرا بر روی هر سیستم و دستگاه (لپ تاپ، موبایل و ...) کیفیت: عالی دانلود نمونه شامل مباحث: 1- طعم 2- رنگ 3- قهوه ای شدن 4- افزودنی ها 5- کاربرد ... ...

دانلود جزوه صنایع گوشت دانشگاه شهید بهشتی

جزوه عالی علم گوشت و صنعت گوشت آماده برای دانلود است. دانشگاه: شهید بهشتی تهران استاد: خانم دکتر شجاعی علم گوشت>> فیزیولوژی گوشت و تاثیر آن بر کیفیت گوشت تکنولوژی فرآورده های مهمی که در ایران تولید می شوند >> فرآورده های گوشتی مهم تعداد صفحات: 196 کیفیت: عالی نوع: ترکیب ...

پاورپوینت معادله خط ریاضی نهم

پاورپوینت معادله خط ریاضی نهم

پاورپوینت معادله خط ریاضی پایه نهمفرمت: پاورپوینت قابل ویرایش   تعداد اسلاید: 12 بکارگیری اشکال و تم های زیباپاورپوینت جذاب، قابل ویرایش و منطبق با کتب درسیمناسب برای معلمان جهت تدریس بهتر و دانش آموزان برای یادگیری بهتر ... ...

دانلود کتاب «ژئومورفولوژی اقلیمی» (دکتر فرج الله محمودی) PDF

دانلود کتاب «ژئومورفولوژی اقلیمی» (دکتر فرج الله محمودی) PDF

کتاب ژئومورفولوژی اقلیمی به تألیف دکتر فرج الله محمودی توسط انتشارات دانشگاه پیام نور در 266 صفحه می باشد. ... ...

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به آموزشگاه آنلاین کشاورزی مدرن می باشد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما