مقدمــه :
جمعیت دنیا در حال حاضر به سرعت افزایش پیدا میکند. سرعت این افزایش به حدی است که دانشمندان علوم مختلف آن را انفجار جمعیت نامیدهاند. در آغاز قرن اول جمعیت جهان در حدود 25/0 میلیارد و در سال 1650 میلادی جمعیت جهان کمتر از نیم میلیارد بود. در سال 1850 جمعیت دنیا دو برابر شد، در قرن بعد یعنی 1950 جمعیت دوباره دو برابر شده و به حدود 5/2 میلیارد رسید و در سال 2007 مشاهده میشود که جمعیت به بیش از 7 میلیارد رسیده و در 50 سال آینده باز دو برابر خواهد شد. چنین انتظار میرود اگر مصرف فراوردههای دامی توسط هر فرد بدون تغییر بماند، احتیاجات برای تولیدات دامی دو برابر خواهد شد. ولی به طوری که میدانیم در حال حاضر در اکثر کشورها مردم با سوء تغذیه مواجه هستند. تخمین زده میشود که 40 درصد مردم جهان دچار سوء تغذیه هستند. بیشتر این سوء تغذیه به علت کمبود مواد پروتئینی با کیفیت بالا، مثل گوشت و ... است. مطابق براورد f.a.o (1963) برای تغذیه جهانی بایستی تا سال 2017 مواد غذایی با منشا دامی با نسبت 210 درصد افزایش یابد.
در این میان در کشورهای در حال توسعه که مشکلات تغذیهای بیشتر و نرخ رشد جمعیت بالاتری دارند میبایست تولیدات دامی نسبت افزایشی در حدود 483 درصد داشته باشند تا مردم بتوانند در این قبیل ممالک روزانه به 2450 کالری انرژی و 21 گرم به پروتئین حیوانی دسترسی داشته باشند.
اجراي این طرح علاوه بر اينكه داراي توجيه اقتصادي مناسبي ميباشد، همچنين زمينه اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر را فراهم آورده و گامي در جهت رفع معضل بيكاري و تأمین پروتئین جامعه خواهد بود. به امید روزی که از لحاظ تأمین پروتئین به هیچ کشور بیگانهای وابسته نباشیم.
مبلغ واقعی 50,842 تومان 5% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 48,300 تومان
عنوان فایل :کتاب گیاه شناسی یک با فرمت پاورپوینت نوع فایل: پاورپوینت تعدادصفحات : 250 ص برای دانلود روی لینک زیر کلیک نمایید دانلود کتاب گیاه شناسی ۱ با فرمت پاورپوینت ppt شرح مختصر: امروزه سلول به عنوان واحد ساختمانی همه موجودات زنده معرفی میشود و درباره هر یك از ...
جزوه مرور سریع فارماکولوژی ...
جزوه زراعت عمومیرشته اقتصاد کشاورزی316 صفحهفایل PDF ...
جزوه شیمی مواد غذایی 2 آماده برای دانلود است. دانشگاه: شهید بهشتی تهران استاد: دکتر مرتضویان فرمت: PDF پی دی اف - قابل اجرا بر روی هر سیستم و دستگاه (لپ تاپ، موبایل و ...) کیفیت: عالی دانلود نمونه شامل مباحث: 1- طعم 2- رنگ 3- قهوه ای شدن 4- افزودنی ها 5- کاربرد ... ...
جزوه زراعت عمومی دکتر خواجه پور ...
جزوه عالی علم گوشت و صنعت گوشت آماده برای دانلود است. دانشگاه: شهید بهشتی تهران استاد: خانم دکتر شجاعی علم گوشت>> فیزیولوژی گوشت و تاثیر آن بر کیفیت گوشت تکنولوژی فرآورده های مهمی که در ایران تولید می شوند >> فرآورده های گوشتی مهم تعداد صفحات: 196 کیفیت: عالی نوع: ترکیب ...
کتاب ژئومورفولوژی اقلیمی به تألیف دکتر فرج الله محمودی توسط انتشارات دانشگاه پیام نور در 266 صفحه می باشد. ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا