همانطور كه پيشرفت مرغداري در كشور ما نقشي اساسي در توليداتدامپروري جهت تأمين نيازمنديهاي گوشت سفيد مرغ داشته، بدون شك صنايع در حال پيشرفتو نوپاي بوقلمونداري نيز ميتواند بسياري از احتياجات و نيازمنديهاي پروتئيني كشوررا بهبود و افزايش دهد.
از طرف ديگر با توجه به رشد و افزايش جمعيت كره زميننيازمنديهاي خوراكي نيز از لحاظ مواد غذايي پروتئيني از نوع سفيد افزايش مييابد.اين رشد جمعيت تنها با الگو گرفتن از روشها و سنتهاي قديمي جهت برآورده ساختننيازمنديهاي پروتئيني، نميتواند جوابگو باشد، بنابراين پيشرفت علم و صنعتخصوصاً در بخش دامپروري به كمك ما آمده تا بتوانيم با استفاده از حداكثر پتانسيلژنتيكي كه در اختيار دارد بر عوامل محدودكننده فشار آورده و بر آن غلبه نماييم كهاز جمله فوايد آن توليد و به وجود آوردن نژادهاي مطمئن در بخش طيور و ساير ماكيانميباشد،كه طرح پرورش بوقلمون صنعتي از جمله این طرحها است.
بهترين قانون مديريت در واحد پرورش بوقلمون، تأمين احتياجات اوليهاين پرنده، شناخت و ارزشيابي مواد غذائي و همچنين تشخيص نيازمنديها در جهتتامين حداكثر توليدات با حداقل هزينه ميباشد.
به همين جهت در سالهاي اخيرپرورش بوقلمون مورد توجه عده كثيري از توليدكنندگان قرار گرفته و به خصوص در اطرافشهرهاي بزرگ نگهداري بوقلمون به علت رونق بازار آن در حال افزایشاست. به علاوهمرغوب بودن گوشت اين دسته از ماكيان و ارزان تمام شدن آن، باعث رشد روزافزون اينصنعت گرديده است.
اجراي اين طرح علاوه بر اينكه داراي توجيه اقتصادي مناسبي ميباشد، همچنين زمينه اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر را فراهم آورده و گامي در جهت رفع معضل بيكاري و تأمين پروتيين جامعه خواهد بود. به اميد روزي كه از لحاظ تأمين پروتئين به هيچ كشور بيگانهاي وابسته نباشيم.
مبلغ واقعی 50,842 تومان 5% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 48,300 تومان
جزوه شیمی مواد غذایی 1 آماده برای دانلود است. دانشگاه: شهید بهشتی تهران استاد: دکتر مرتضویان فرمت: PDF پی دی اف - قابل اجرا و استفاده در لپ تاپ، موبایل و ... کیفیت: بسیار عالی دانلود نمونه شامل مباحث: 1- آب 2- پروتئین 3- کربوهیدرات 4- چربی ... ...
جزوه حاضر به صورت کامل و جامع تمامی مباحث مربوط به تمامی ماشینهای کشاورزی اعم از ماشینهای کاشت ماشینهای داشت و ماشینهای برداشت را مورد بررسی قرار داده و اطلاعات بسیار خوبی در اختیار خواننده قرار میدهد این جزوه در قالب pdf و در3 پارت مختلف است که انواع ماشینها را جدا ... ...
جزوه مرور سریع فارماکولوژی ...
جزوه زراعت عمومی دکتر خواجه پور ...
جزوه زراعت عمومیرشته اقتصاد کشاورزی316 صفحهفایل PDF ...
جزوه شیمی مواد غذایی 2 آماده برای دانلود است. دانشگاه: شهید بهشتی تهران استاد: دکتر مرتضویان فرمت: PDF پی دی اف - قابل اجرا بر روی هر سیستم و دستگاه (لپ تاپ، موبایل و ...) کیفیت: عالی دانلود نمونه شامل مباحث: 1- طعم 2- رنگ 3- قهوه ای شدن 4- افزودنی ها 5- کاربرد ... ...
جزوه عالی علم گوشت و صنعت گوشت آماده برای دانلود است. دانشگاه: شهید بهشتی تهران استاد: خانم دکتر شجاعی علم گوشت>> فیزیولوژی گوشت و تاثیر آن بر کیفیت گوشت تکنولوژی فرآورده های مهمی که در ایران تولید می شوند >> فرآورده های گوشتی مهم تعداد صفحات: 196 کیفیت: عالی نوع: ترکیب ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا