همانطور كه پيشرفت مرغداري در كشور ما نقشي اساسي در توليداتدامپروري جهت تأمين نيازمنديهاي گوشت سفيد مرغ داشته، بدون شك صنايع در حال پيشرفتو نوپاي بوقلمونداري نيز ميتواند بسياري از احتياجات و نيازمنديهاي پروتئيني كشوررا بهبود و افزايش دهد.
از طرف ديگر با توجه به رشد و افزايش جمعيت كره زميننيازمنديهاي خوراكي نيز از لحاظ مواد غذايي پروتئيني از نوع سفيد افزايش مييابد.اين رشد جمعيت تنها با الگو گرفتن از روشها و سنتهاي قديمي جهت برآورده ساختننيازمنديهاي پروتئيني، نميتواند جوابگو باشد، بنابراين پيشرفت علم و صنعتخصوصاً در بخش دامپروري به كمك ما آمده تا بتوانيم با استفاده از حداكثر پتانسيلژنتيكي كه در اختيار دارد بر عوامل محدودكننده فشار آورده و بر آن غلبه نماييم كهاز جمله فوايد آن توليد و به وجود آوردن نژادهاي مطمئن در بخش طيور و ساير ماكيانميباشد،كه طرح پرورش بوقلمون صنعتي از جمله این طرحها است.
بهترين قانون مديريت در واحد پرورش بوقلمون، تأمين احتياجات اوليهاين پرنده، شناخت و ارزشيابي مواد غذائي و همچنين تشخيص نيازمنديها در جهتتامين حداكثر توليدات با حداقل هزينه ميباشد.
به همين جهت در سالهاي اخيرپرورش بوقلمون مورد توجه عده كثيري از توليدكنندگان قرار گرفته و به خصوص در اطرافشهرهاي بزرگ نگهداري بوقلمون به علت رونق بازار آن در حال افزایشاست. به علاوهمرغوب بودن گوشت اين دسته از ماكيان و ارزان تمام شدن آن، باعث رشد روزافزون اينصنعت گرديده است.
اجراي اين طرح علاوه بر اينكه داراي توجيه اقتصادي مناسبي ميباشد، همچنين زمينه اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر را فراهم آورده و گامي در جهت رفع معضل بيكاري و تأمين پروتيين جامعه خواهد بود. به اميد روزي كه از لحاظ تأمين پروتئين به هيچ كشور بيگانهاي وابسته نباشيم.
مبلغ واقعی 50,842 تومان 5% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 48,300 تومان
کتاب ژئومورفولوژی اقلیمی به تألیف دکتر فرج الله محمودی توسط انتشارات دانشگاه پیام نور در 266 صفحه می باشد. ... ...
جزوه شیمی مواد غذایی 2 آماده برای دانلود است. دانشگاه: آزاد استاد: دکتر عاطفه برومند فرمت: PDF پی دی اف، قابل اجرا بر روی هر سیستم و دستگاه (موبایل، لپ تاپ و ...) تعداد صفحات: 80 کیفیت: عالی نوع: تایپ شده دانلود نمونه شامل مباحث: 1- آنزیم ها 2- رنگ در مواد غذایی 3- قهوه ای شدن 4- ...
دانلود مدیریت برداشت و پس از برداشت فلفل دلمه ای (pdf) عنوان فایل : دانلود مدیریت برداشت و پس از برداشت فلفل دلمه ای نوع فایل : pdf حجم فایل : مگ تعداد صفحات : 33 ص شرح مختصر : مقاله مدیریت برداشت و پس از برداشت فلفل دلمه ای فلفل دلمه ای (Capsicum annum) گیاهی یک ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا